English

Agatha Seymour

Életrajz

21. századi nő vagyok. Az élet minden pillanatában megélem a kreativitásomat, a nőiességemet, tanulok, igyekszem tudatosan élni, együtt változni a folyton alakuló világgal, természetesnek és őszintének lenni.

Hiszek magamban, a Gondviselésben, s abban, hogy azt teszem, amit tennem kell, ott vagyok, ahol lennem kell. Hiszem, hogy ha az ember figyel a jelekre, és együtt áramlik az élet fel-le csapongó hullámaival, megtalálhatja a helyét a világban, s a dolgok jóra fordulnak.

Mindenekfelett a szépség inspirál!
Szeretem az igényes dolgokat, legyen az egy elegáns cipő vagy egy jó színdarab. Rajongok a művészetekért: a festészet, a tánc és–, a zene mindig elvarázsol. Szívesen kezdek új dolgokba. Örömmel fedezek fel eddig ismeretlen területeket, legyen az egy új sport, a fotózás, vagy a virágrendezés.

A kávéházak szerelmese vagyok! Szabadidőmben gyakran beszélgetek a barátaimmal valamelyik hangulatos kávézóban, önfeledten elmélkedve az élet dolgairól. Érdekel minden, ami az emberekkel, a létezéssel kapcsolatos, többek között a világvallások – így lettem végzettségemet tekintve vallásfilozófus. A gyakorlatiasság híveként gyakran merítek erőt Buddha egyszerű, józan észre alapuló tanításaiból, és hiszek a hit hegyeket megmozgató erejében.

Imádok utazni! Szeretek más kultúrákat, városokat megismerni, de a vidéki élet nyugalma, a szabad ég alatt ragyogó csillagfényes éjszaka is elvarázsol.

Imádom a virágokat, a finom csokoládékat, a jó borokat, az izgalmas könyveket, a hangulatos koncerteket, és nagyon szeretem az állatokat. Van két burma cicám – Picasso és Matisse –, a velük töltött idő mindig feltölt, és boldoggá tesz.